FAQ

Wat is het verschil tussen de Spy3K Spy Pen Camera en goedkopere pen camera’s?
Op het internet worden veel verschillende pen camera’s aangeboden. De goedkopere pen camera’s zijn minder goed afgewerkt en beschikken niet over dezelfde eigenschappen. Zo zal vaak de cameralens veel zichtbaarder zijn en ook van een mindere kwaliteit zijn. Bij de Spy3K Spy Pen Camera is de cameralens haast onzichtbaar en kan zelfs optioneel afgedekt worden. Ook heeft de Spy Pen Camera een hogere resolutie (1280 x 720 video en 4032 x 3024 foto), een hoger aantal beelden per seconde (30 fps) en een bijgeleverde externe batterij voor langere opnames. Geluidsopnames bij de goedkopere pennen zijn niet bruikbaar terwijl de Spy3K Spy Pen Camera uitgerust is met een aparte voice recorder die al dan niet in combinatie met video kan gebruikt worden en tot binnen een straal van 5m ieder gesprek verstaanbaar zal registreren.

Is de Spy3K Spy Pen Camera geschikt om gesprekken op te nemen?
In tegenstelling tot andere modellen waar de geluidskwaliteit niet bruikbaar is, isl de Spy3K Spy Pen Camera uitgerust met een met een aparte voice recorder die al dan niet in combinatie met video kan gebruikt worden en tot binnen een straal van 5m ieder gesprek verstaanbaar zal registreren.

Hoe speel je de opnames af?
De Spy3K Spy Pen Camera heeft een USB uitgang voor aansluiting op een PC. De PC zal de pen camera, net zoals een USB stick, als een extern opslagapparaat herkennen. De PC opent de map met opnames automatisch en je moet enkel maar klikken om deze af te spelen. Er is geen extra software vereist.

Hoe lang kun je maximaal opnemen?
De Spy3K Spy Pen Camera kan met de interne batterij 1 tot 1,5uur opnemen. Met de extra bijgeleverde batterij neem je nog eens 2uur extra op.

Kun je ook schrijven met de Spy3K Spy Pen Camera?
Ja. Als accessoire ontvang je extra vullingen.